Compassie Retraite

Misschien heb je iets voor jezelf uit te werken, verlang je naar rust, wat meer stilte of naar een hernieuwd contact met jezelf. Wat het ook is: deze week is een echt cadeau aan jezelf. Vaste onderdelen van het programma zijn toegankelijke yogalessen & (geleide) meditaties. De meditaties en (schrijf)oefeningen die we aanreiken nodigen uit tot reflectie en zelfonderzoek, vanuit zachtheid en aandacht voor jezelf. Naast het programma is er voldoende tijd om te genieten van de rust, ruimte, natuur en stilte. De nadruk ligt in deze weken op het cultiveren van (zelf)compassie en zelfzorg.


Programma

Meditaties op vaste momenten en toegankelijke yoga vormen de basis van het dagprogramma. Naast het dagprogramma is er genoeg tijd om te doen waar je zin in hebt. Op woensdag is er de mogelijkheid van de sauna te genieten en je kunt je opgeven voor een zachte Thaise massage of een verdiepend gesprek (niet inbegrepen).


Kosten

Verblijfskosten voor de retraite zijn € 570,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair, inclusief maaltijden en programma. Het is ook mogelijk van een appartement gebruik te maken met eigen sanitair. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. De prijs bedraagt dan € 650,- Mochten de kosten te hoog voor je zijn, neem gerust contact met ons op, dan kijken wat we daarover kunnen afspreken. Mogelijk vragen we je in dat geval wanneer nodig een handje te helpen, bijvoorbeeld in de keuken. Voor gasten die in een jaar een tweede of meerdere retraites boeken geldt een korting van 10%.


Begeleiding

Charlotte Gmelig Meijling & Lotte Peters