Herfst Retraite

Deze retraite in de herfst nodigen we je uit met de natuur mee te bewegen, te verstillen en zo tot rust, inzicht en stilte te komen.
Een warme week in de herfst helemaal voor jezelf!


Programma

Yoga & ademoefeningen, en meditatie in de ochtend zijn vast onderdeel van de programma. Daarnaast zullen er momenten van (begeleide) ontspanning en zelfreflectie zijn. Stilte en klank, als object van aandacht, vormen de inspiratie van deze week. Naast het programma is er genoeg tijd om te doen en laten waar je behoefte aan hebt. Eenmaal per week is er mogelijkheid van de sauna te genieten en je kunt je opgeven voor een zachte Thaise massage (niet ingegrepen).


Programma

Verblijfskosten voor de retraite zijn € 575,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair, inclusief maaltijden en programma. Het is ook mogelijk van een appartement gebruik te maken met eigen sanitair. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. De prijs bedraagt dan € 650,- Mochten de kosten te hoog voor je zijn, neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we daarin iets voor je kunnen betekenen. 


Begeleiding

Marieke Poos & Lotte Peters