Kundalini retreat

LIGHT UP YOUR LIFE!

Verlang je naar een week vol beweging, nieuwe inspiratie en momenten voor jezelf op een sfeervolle boerderij in de heuvels van Frankrijk?
Een week waarin de kracht van kundalini yoga je helpt om jouw levenstroom weer te volgen en je te verbinden met wie jij werkelijk bent. Zet
je zelf dan in het zonnetje en ga mee met onze retraite!

Programma

We beginnen elke ochtend met Sadhana. Gevolgd door verdiepende yogalessen, meditaties en momenten van reflectie. Naast een veelzijdig dagprogramma is er voldoende ruimte om te relaxen, te wandelen of te doen waar jij zin in hebt. De natuur en rust van deze mooie plek en de pure veganistische maaltijden dragen bij aan het heilzame genieten in deze week. Je kunt gebruik maken van de sauna of genieten van een heerlijke massage (niet inbegrepen).

Locatie en kosten

Ferme de la Rochelle ligt in het Franse plaatsje Serqueux in de Haute Marne en is ongeveer 6,5 uur rijden van Utrecht. Je slaapt in een prachtige oude Franse boerderij, met mooi ingerichte kamers, meditatieruimte, een bibliotheek, tuin en sauna. In je vrije uurtjes kun je naar het meertje in de buurt.


De kosten voor deze retraite bedragen € 695,00 op basis van een een- of tweepersoonskamer met gedeeld sanitair, inclusief maaltijden, yogalessen, sauna en meer verassingen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze Kundalini yoga retraite of heb je vragen? Mail dan naar:

  • Marijke Hulstein: marijke_mh@hotmail.com óf

  • Dinka de Winkel: info@soymens.nl

Begeleiding

Marijke Hulstein en Dinka de Winkel