Relax and renew. Kundalini retreat

Verlang je naar een energieke, ontspannen en gezonde week op een sfeervolle boerderij in de heuvels van Frankrijk? Een week met helende aandacht voor jezelf waarin je je kan verdiepen in Kundalini yoga? Waarbij je energie en inspiratie opdoet en je weer als 'hernieuwd' voelt? Ga dan mee met onze Kundalini yoga retraite!

Programma

Elke ochtend is er Sadhana en er zijn dagelijks verdiepende yogalessen, momenten voor verstilling, reflectie en o.a. rebirthing kriya’s om je lichaam en geest te reinigen. Naast het dagprogramma is er voldoende ruimte om te relaxen, te wandelen of te doen waar jij zin in hebt. De natuur en rust van deze mooie plek en de pure veganistische voeding dragen bij aan het heilzame genieten deze week. Eenmaal per week kun je van de sauna gebruik maken en je kunt je opgeven voor een heerlijke massage (niet inbegrepen).


Kosten en locatie

Verblijfskosten voor de retraite (inclusief maaltijden, yogalessen, sauna en meer verrassingen) zijn € 595,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair. Het is ook mogelijk een (zeer ruime) kamer te delen. De prijs bedraagt in dat geval € 499,-.
Early Bird: boek je voor 1 april dan betaal je € 495,-

Ferme de la Rochelle ligt in het Franse plaatsje Serqueux (Haute Marne) en is c.a. 6,5 uur rijden van Utrecht. Je kunt ook per trein naar Langres. Je slaapt in een prachtige oude Franse boerderij, met mooi ingerichte (eigen) kamers, een meditatieruimte, een bibliotheek, tuin en sauna. Er is ook een klein meertje in de buurt waar je in de vrije uurtjes naar toe kan.

Begeleiding

Marijke Hulstein en Sandra Jacobs