Eveline Spree


 

Ergens in een tropisch oord volgde ik mijn eerste yogales. Maar, in tegenstelling tot sommige anderen, was het niet liefde op het eerste gezicht. Ik vond zoveel leuk: reizen, snowboarden, surfen, lezen, zwemmen, dansen…  Maar de ‘flow-of-life’ bracht me opnieuw bij een yogastudio, waar ik steeds meer lessen begon te volgen, eerst 1, toen 2, toen 3 lessen per week..

 

Ik hou van het verbinden van beweging en adem, lichaam en geest. Yoga brengt mij ontspanning, een fit en flexibel lijf, moed, concentratie, persoonlijke groei en vooral plezier! Het is een gevoel dat ik wil delen met en overbrengen op anderen. 


In 2012 haalde ik mijn vinyasa certificaat (200RYT) en begon ik met lesgeven. Zoals ik als antropoloog en intercultureel trainer nieuwsgierig ben naar andere mensen en andere landen zo vind ik ook in yoga de verschillen interessant: ieder lichaam is anders, ieder mens is anders en ieder heeft zijn eigen ontdekkingstocht. Ik streef er naar mijn lessen toegankelijk te houden zodat iedereen zich welkom voelt.


Naast yoga word ik enorm gelukkig van mijn dochter die mij nog meer leert te leven in het moment en de wereld met verwondering tegemoet te treden.